NZ part I - Auckland
Vi fick hotellrummet direkt! SÅ GLAD över att få duscha, det är livets grej när man flugit över ett dygn Drog oss ner mot hamnen för frukost Mmmhm, bagels med avokado Sedan lämpade mig av mamma på hotellet för att sedan knata vidare själva pappa och jag. Men först - kaffe och vin Upp i Aucklands högsta torn, Skytower Long way down, blev sugen på bungy jump Sedan lunch i deras roterande restaurang Orbit, överträffade förväntningarna (eftersom sådana restos s ä l l a n är dunderbra). Detta var dock såååå gott, rådjursfilé med morötter, björnbärssky och trail mix Salt&pepper bläckfisk med asiatisk slaw och sriracha-majonnäs Och kycklingbröst med gnocchi, rotsaker, porcini och portvinssky Gladare än han ser ut På kvällen hamnade vi på ett spontant supermysigt ställe och inledde med ostron Lurade i pappa att dela hummerravioli... Mamma och hennes eviga ceasarsallad ... och grönkålssallad med chèvre. HUR KAN MAN få kalla detta chèvresallad? Är max 13 gram ost i denna grönsakshög Efter den besvikelsen fick det bli en efterrätt - blåbärsfrangipane med hemgjord och magisk vaniljglass