Pulled BBQ vego wraps

Hej på er! Här kommer ett superbra, lite fuskigt, recept på en festlig med otroligt lättlagad middag: Pulled BBQ vego-wraps! Det är första gången vi testar anammas pulled-produkt och tyckte den var god, men behövde kryddas på lite. Att slänga in den med guacamole, grönsaker, fikon och nötter i en wrap fick den att kännas riktigt lyxig, och det bästa: Klar på mindre än 15 minuter! Till 4 wraps behöver du:3 avocados3 vitlöksklyftor (pressade)4 champinjoner (i bitar)1 citron (saft)4 msk olivoljaSalt, peppar1 pkt Anamma pulled BBQ vego3 dl ljus öl3 msk BBQ-sås eller 1 tsk chili, 1 tsk paprikapulver, 1 tsk socker4 Tortillabröd2 färska fikon0.5 paprika (finstrimlad)1 tomat (i skivor)Valfri grönsallad1 dl naturella cashewnöttermatfett till stekningGör såhär:1: Pressa en vitlök i en stekpanna med matfett i, låt stekas tills de fått lite färg. Tillsätt champinjonerna och vänta tills de mjuknat.2: Lägg ned pulled vegon:n och rör om tills det mjuknat och tinat ordentligt.3: Rör ned kryddor eller BBQ-sås och rör om tills du fått en homogen blandning.4: Häll ned ölen och låt puttra på spisen tills all vätska kokat bort.5: Gör guacamole genom att blanda/mosa samman 2 vitlöksklyftor med avocados, olivolja, saft från 0.75 citron, salt och peppar.6: Skölj och skär alla grönsaker och frukten och värm tortillabröden i ugnen.7: Gör i ordning wrapen och avsluta med att strö över ett par cashewnötter och pressa över det sista av citronen.8. NJUT!