OUMPH! BULGUR SALAD

INLÄGG I SAMARBETE MED OUMPHVässa ögonen (usch!) för här kommer ett hett tips till alla ofrivilliga singlar därute. Glöm hundtricket, barntricket, perfekt-skäggtricket och allt vad det heter och inte heter. Det nya är matlådetricket. Du genomför det via två enkla steg. Numero 1: Laga till en snajdig matlåda, förslagsvis denna läckra med Oumph!kebab, bulgursallad och tzatsiki 2: Ta med den till valdri ordentlig plats och style:a tills du får napp. Skulle funka på oss iallfall ( Boyfriends, watch out!).Vill du testa? Gör såhär?  Du behöver (4 portioner):4 dl bulgur 8 dl vatten En grönsaksbuljontärning 4 kvistar grönkålsblad, hackade 120g gröna oliver 60g soltorkade tomater 5 msk citronsaft 4 krm salt (eller efter smak) 2,5 dl vegansk creme fraice En fjärdedels gurka 1 stor vitlöksklyfta 2 pkt tinad Oumph! Kebab Grillspett Gör såhär:1: Koka bulguren enligt anvisningar på paketet, släng ner buljongtärningen i kokvattnet2: Skär oliverna och de soltorkade tomaterna i lagom stora bitar. Riv gurkan.3: Blanda bulguren, oliverna, tomaterna och grönkålen i en skål. Ringla över citronsaften och salta. Ställ undan att svalna.4: Blanda den rivna gurkan med creme fraichen och tillsätt salt och pressa ner en vitlöksklyfta. 5: Trä på kebaben på spett (tänk på att de ska korta nog att få plats i lådan!) och stek på medelhög värme! 6: Hugg in! TIPS: När du äter matlådan sedan, ta ut spetten och lägg på locket till matlådan. Värm locket i mikron men ät salladen och tzatzikin kall.