CHOKLADBOLLAR MED JORDGUBBSGÖMMA

Okej, vi hade en lite annan bild i skallen när vi bakade dessa. Vi såg framför oss hur en tar en tugga och ser rött, saftigt fruktkött sticka ut och så blir det... Eeh inte så. I början av maj är jordgubbarna tydligen vitgråa. Ah well, ni fattar grejen. Trots den sorgliga looken så är jordgubbarna härligt söta och bidrar med en härlig fräschör till bollarna. Eller som pappa sa: Det tar en liten stund innan man förstår vad det är i, men när man förstår så blir man glad! Så vill du göra din pappa glad?  Gör såhär:  Du behöver (ca 15 bollar):15 små jordgubbar100g rumstempererat växtbaserat margarin1,5msk kallt, starkt kaffe1,5msk kakao3dl havregryn4msk socker En nypa salt ca 1dl kokosflingor att rulla iGör såhär:1: Knåda ihop alla ingredienser utom jodgubbarna och kokosen till en jämn deg.2: Ta en bit deg och platta ut i handflatan, lägg en jordgubbe i handen och stäng handen så att degen omsluter jordgubben. Rulla till en jämn boll.3: Rulla i kokos och ställ in i kylen i 10 minuter innan servering.