CHILI CON OUMPH BBQ STYLE
Nachochipsen var slut... Du kan aldrig gissa vad som hände härnäst! Tvillingarna serverade sin chili i tacobröd istället. Stoppa pressarna! Nä, men ni har väl inte missat den här gamla godingen? Det här har blivit en riktig paradrätt. Förutom att den stått på bordet hemma X antal tusen gången (okej överdrift) så bjöd vi även på den på Vegovision i Göteborg när vi stod och lagade mat i öppet kök. Och varför lagar vi den hela tiden då? Jo, för den är extremt sjukt jävla snuskigt skitgod! (ej överdrift) Du behöver ( 4 port): 1pkt Pulled Oumph! 2 tsk paprikapulver 2 tsk smoked paprika 1 tetra svarta bönor (280g avrunnen vikt) 750g krossade tomater 1 burk majs (165g) 1 stor gul lök, tunt skivad 1 liten röd peppar, hackad Olja att steka i Salt och svartpeppar efter smak 1 msk kinesisk soja 1/2 dl BBQ-sås Gör såhär: 1: Stek löken och Oumph!en på botten av en stor kastrull tills löken blivit mjuk på medelvärme. 2: Tillsätt den hackade pepparn, paprikakryddorna, sojan, BBQ-såsen, saltet oc svartpepparn. 3: Tillsätt krossade tomater och majsen och låt puttra på låg värme i ca 10 minuter. 4: Rör ner de sköljda, svarta bönorna och låt puttra i ca 5 minuter till. 5: Servera i ett hårt tacoskal med en klick fraice.