Vegetarisk lasagne

Här kommer ett recept på min bästa lasagne. Jag skrev om det på min gamla blogg men då var ni inte ens en tiondel så många som ni är nu. Så jag tänkte att det tåls att upprepas!   Det man behöver är:   2 förpackningar krossade tomater á 500g 1 burk keso på 400 gram 1 (eller 2) påsar bladspenat 1 msk tomat pure Lasagneplattor Riven ost att gratinera med. 1 gullök 3 klyftor vitlök     Börja med att hacka löken och vitlöken. Fräs den sedan i en stekpanna och tillsätt sedan de krossade tomaterna och 1 msk tomat pure. Blanda om och krydda tomatsåsen. Jag brukar krydda med ca 1 msk chilipulver och 1 msk  torkad basilika och salt och peppar. Rör om igen. Låt det stå och putta i ca 10 minuter, men om du har bråttom, strunta i det. Nästa steg är att blanda i all keso. När det är gjort är det dags att röra ned bladspenaten. När allt hal blandats om är det dags att lägga i röran och lasagnplattor i en form vartannat.      Efter att Lasagnen har varit i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader ser det ut såhär!   För extra lyx kan man göra vitlöksbröd och sallad till, så himla gott!