Smörgåstårta

2 st original rostbrödFyllning 1:1 1/2 dl crème fraiche3 tsk pepparrot1/2 tsk salt150 g bredbar leverpastej2 msk lätt vispad gräddeFyllning 2:200 g kassler1 dl Majonnäs2 dl crème fraiche2 msk lätt vispad grädde6 cm PurjolökFyllning 3:300 g skalade räkor2 hårdkokta ägg1 dl majonnäs2 dl crème fraiche2 msk lätt vispad grädde1/2 tsk salt1 kruka fin hackad dillGarnering:3-4 dl grekisk yoghurt1 dl majonnäsIsbergssallad, Ägg, Tomat, Gurka,Köttbullar,Skinka,Räkor,Frukt, citronSkär bort brödkanterna på brödet och se till att du får fyra lager.Fyllning ett: Vispa ihop allt till en slätt smetFyllning två: Kassler och purjolöken hackar du i en minihackare eller matberedaren. Blanda ihop med övriga ingredienser.Fyllning tre: Hacka räckor och ägg i en minihackare eller matberedaren. Blanda ihop med övriga ingredienserBre första fyllningen på första brödlagret täck med ett nytt brödlag och bre den andra fyllningen, bröd och sista fyllningen och bröd på toppen. Blanda yoghurten och majonäsen och bre över hela tårtan. Och garner efter smak och tycke. Jag har skrivit förslag på vad man kan ha som garnering men de är valfritt.