Mazarinkaka med vaniljfyllning

2 ägg2 1/2 dl socker1 dl madelmjöl200 g smör/margarin3-5 bittermandlar2 st vaniljsocker1 dl mjölk1/2 dl grädde2 tsk bakpulverVaniljfyllning:100 g smör1 dl mjölk4 msk vaniljsockerGlasyr:4 msk röd gele1 dl florsocker1-2 tsk vattenSmält matfettet och låt kallna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Häll grädde och mjölk i matfettet rör ner de i smeten. Blanda slutligen ner mjölet,bakpulver, bittermandlarna och vaniljsocker i smeten.  Häll smeten i en välsmord och bröad rund form. Grädda kakan i 175 c i ca 50 minuter. Under tiden gör du vanilj fyllningen genom att koka smör, mjölk och vaniljsocker i en kastrull. När kakan har svalnat, skär du kakan till två bottnar. Häll över vaniljfyllningen och sätt ihop dem. Smält gelen bre de över kakan och låt geleet stelna. Rör ihop florsocker och vattnet och pensla över geleet.