Cheesecake

3 ägg1 tsk vaniljsocker(av god kvalitet)2 dl socker3 dl grädde200 g philadelphiaost1 halft paket digistivikex ca 100 g smält smörSmula ner kexen i en matbredare och mixra tills de blir malet. Tillsätt  sedan de smälta smöret och rör ihop de. Häll de sedan i en springform 25 cm i diameter och grädda i 175 g i 5 minuter och låt den sedan kallna. Separera äggulan från äggvitan. Vispa äggvitan till hårt skum och vispa ner 1 tsk vaniljsocker. Vispa upp grädden fluffig. Tillsätt socker i äggulan och vispa poröst och tillsätt 200g philadelphiaosten och vispa ihop. Häll över grädden i äggule smeten och rör om försiktigt. Häll därefter i halva äggvitan och rör om försiktigt, tillsätt sedan resten av äggvitan och rör om försiktigt igen. Häll smeten över kexbottnen, ställ den i frysen under natten. Ta u cheesecaken 5 minuter innan serveringServeras med frukt och bär.