Thai inspirerad kycklinggryta

Antal portioner: 4 INGREDIENSER 500 g kycklinglårfilé2 msk rapsolja1 dl lök, gul hackad1 msk vitlök, finhackad1 tsk ingefära, färsk finhackad2 dl sallads- eller purjolök, finstrimlad1 dl vattenkastanjer, skivade (burk)1 dl paprika, röd finhackad2-4 msk sweet chilisås4 dl kokosmjölk1.5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfondsalt och svartpepparlime, saften avGÖR SÅ HÄR Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan.Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter.Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås.Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt.Smaka av med salt, peppar, lime och fond.Servera grytan tillsammans med nykokt riswww.touchoftaste.se