Tacopaj

                      4-6 port   Pajdeg:   2½ dl vetemjöl 75 gr smör 3/4 dl kesella mager kvarg Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kesella och arbeta ihop degen snabbt. Tryck ut degen i en pajform (24 cm diameter). Nagga med en gaffel och låt vila i kylen 30 minuter.   Fyllning:   500 gr blandfärs lite smör eller margarin till stekning 1 påse tacokryddmix 1 dl vatten 2 dl creme fraiche 1 dl tacosås av valfri styrka 2 dl riven ost   Sätt ugnen på 200 gr. tillsätt kryddmixen och vattnet och låt det småputtra i ca 10 minuter. Blanda creme fraiche, tacosås och ost i en skål. Förgrädda under tiden pajskalet i ugnen i ca 10 minuter. Häll den brynta färsen i det förgräddade pajskalet och bred på creme fraicheblandningen. Grädda i ca 30 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med nachos eller tortillachips, grönsaker och valfritt tillbehör.   Jag tog dessutom på fetaosttärningar, bara för att det är så gott!! :)     Receptet är taget från www.annsann.com     Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen