Silviakaka i långpanna

                          6 st ägg 6 dl strösocker 6 dl vetemjöl 6 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 3 dl kallt vatten Glasyr: 175 gram smält smör 7-8 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Gör såhär;   Sätt ugnen på 175 grader. Klä en långpanna med bakplåtspapper (min form var drygt 30×40 cm). Vispa ägg och socker riktigt poröst och luftigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och vänd ner detta i äggsmeten. Tillsätt sedan vatten och vänd om till en smidig smet. Häll smeten i en långpanna och grädda i ca 25-30 minuter. Om kakan behöver ett par minuter extra i ugnen kan du lägga över lite folie på slutet så att den inte blir för mörk. Känn med sticka. Låt kakan svalna, låt den ligga i formen en stund men lyft ur den ur formen och låt svalna under duk på plant underlag. Kakan måste ha svalnat helt  innan du lägger på glasyren. Smält smöret till glasyren. Rör ner florsocker, vaniljsocker, pressad citron och äggulor och blanda ordentligt. Bred på glasyren i ett jämnt lager på kakan och strö över kokos i den mängd du önskar. Skär upp i rutor.   Receptet är hämtat från www.allagodating.se