Pulled Pork

              4-6 port   1½ kg benfri fläskkarre´ 2 tsk salt nymald svartpeppar 2 gula lökar 1 hel vitlök 1 flaska rökig barbequesås ca 500 gr   Till servering:   Portionsbröd, typ små frallor eller tortillabröd som typ tacos eller till ris eller varför inte en potatissallad?!   Sätt ugnen på 125 gr och gnid in köttet med salt och rikligt med svartpeppar. Lägg det i en gryta med lock som tål ugnsvärme typ gjutjärnsgryta eller lergryta. Skala och klyfta löken och skala vitlöksklyftorna och lägg runtom. Häll på barbequesåsen så den täcker kött och lök. Sätt på locket och låt köttet stå i nedre delen av ugnen i ca 4-5 timmar gärna längre! Skaka grytan kraftigt innan du öppnar locket!Dra med två gafflar så att köttet faller isär. ät på bröd med tillbehör.   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen