Pasta med Choritzokorv

          4-5 portioner okokt pasta ca 400 gr 3 choritzo korvar, 300 gr 1 liten röd paprika 1 liten gul paprika 10-12 champinjoner 12-15 småtomater 2 klyftor vitlök 3 dl grädde ca 2 dl av pastavattnet 2-3 riven ost 2 msk smör salt, peppar, örtkryddor färska eller torkade   koka upp pastavattnet och skär under tiden alla grönsaker koka pastan och fräs korven i bitar och lägg i svamp, paprika, vitlök och sist småtomaterna i halvor. Slå av kokvattnet när pastan fortfarande har lite tuggmotstånd men spara en skvätt av vattnet. Vänd ner korvfräset och tippa i grädden låt allt bli riktigt varmt och krydda massor, det behövs rejält med salt också! Blanda i riven ost och servera på direkten!   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen