Marinerad Fläskfile´

10 personer Tidsåtgång: 45 minuter + 1 dygn i marinad 1½ kg fläskfile 1 tsk finstött timjan 1 tsk finstött rosmarin salt peppar   Marinad:   2 dl vatten 1 dl vitvinsvinäger 1 hackad rödlök 2 skivade vitlöksklyftor 2 tsk salt 10 krossade vitpepparkorn   Gör så här:   Sätt ugnen på 225 grader Putsa fileerna. gnid in köttet med örterna och krydda med salt och peppar Hetta upp smör i en stekpanna och bryn köttet runtom. Flytta över till en ugnsfastform. Sätt in formen i ugnen och efterstek ca 15 minuter. ta ut formen och låt köttet svalna något. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i fileerna (jag lägger alltihop i en liten plastpåse så jag ser till att köttet alltid har marinad runtomkring sig). Låt marinera i ett dygn. Ta upp köttet ur marinaden och torka av det. Skär fileerna i skivor. Skeda över lite av marinaden. servera gärna med potatissallad eller pastasallad och en bit bröd till.