Kycklinggryta med parmesan och basilika

Gör så här till 4 portioner:3 grillade kycklingfiléer 1 rödlök100 gr färska champinjoner100 gr körsbärstomater1 grön paprika2 morötter1/2 dl vatten ( tog nog 1 dl)1/2 kycklingbuljongtärning ( jag tog en hel)1 dl créme fraiche ( jag tog nog 2dl)2dl naturell yoghurt1 msk kinesisk soja1tsk dijonsenap ( jag tog nog två)400 gr spagetti eller tagliatelle SaltPepparMuskotnötCayenne pepparStek eller grilla kycklingen med valfri kryddning. Skär sedan i lagom stora bitar.Strimla lök och champinjoner , skala och skär morötterna i halvcirklar. Klyfta och strimla paprikan. Koka pastan enl anvisningarna på paketet. Fräs lök, champinjoner och morötter i lite smör eller olja. Tillsätt vatten och buljong och låt puttra några minuter. Tillsätt créme fraiche, yoghurt, soja och dijonsenap och låt allt värmas upp. Krydda, salta och peppra efter smak.Låt paprikan och tomaterna vara med i kastrullen de sista 3-4 minuterna. Blanda ner kycklingen i grytan. Häll sedan såsen över den nykokta pastan. Servera med parmesan och Färsk basilika .