Kycklinggryta med bacon, fetaost och soltorkade tomater

          kycklingfileer ca 900 gr 2 pkt bacon ½ burk soltorkade tomater 1 rödlök 1 burk creme fraiche med smak av soltorkade tomater och fetaost 1 burk creme fraiche naturell 2 dl grädde 1 pkt fetaost i bit 1 näve cocktailtomater 5 färska champinjoner smör chilipulver salt peppar piffikrydda kyckling ( jag tog grillkrydda)   Gör så här:   Krydda kycklingfileerna ( helst frysta) Använd alla kryddorna. Kör dem i ugnen i 225 grader i 25 minuter. Ta ut dem och vänd på dem. Krydda den andra sidan och kör i ytterligare 25 minuter. Om ni tinat fileerna blir tiden naturligtvis kortare. Hacka lök och skiva champinjonerna. Stek i smör. Lägg i strimlade soltorkade tomater och låt dem få färg. klipp baconet i mindre bitar Stek baconet halvkrispigt. Ta åt sidan. Blanda creme fraiche och grädde i svamplökblandningen och krydda lite mer. Smula ner fetaosten. Skiva kycklingfileerna och lägg dem i grytan tillsammans med baconet. Låt puttra en stund. Skär tomaterna i halvor och värm upp tillsammans med kycklinggrytan. Servera med ris eller klyftpotatis   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen