Kyckling och Choritzogryta
Det här behöver du : 3 kycklingfileersmör2 choritzokorvar1 liten lök5 dl vatten1 tärning hönsbuljong2 msk tomatpure1 tsk honung2 msk hackad persilja1 1/2 dl gräddeMaizenaev. 1 tsk sambal oeleksalt och peppar Serveras med ris, pasta eller klyftpotatis Gör så här : Skiva kycklingen och korven tunt, och smörstek först kycklingen.När kycklingen är klar så blanda ner den hackade löken och korven & fräs tills de fått fin färg. Blanda ner tomatpure, honung, vatten buljongtärning och låt sjuda upp.Rör ner hackad persilja och smaka av med lite salt och peppar. ( ev. sambal oelek och korven inte var tillräckligt kryddig ) Red av såsen med maizena till önskad konsistens och sedan klart att servera, med potatis eller ris. Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen