Kyckling med crabfishwok med smak av jordnötter och lime

          4 port   200 gr kycklingfile i bitar 2 msk matolja salt peppar 100 gr gul lök i skivor 2 klyftor vitlök, pressade 100 gr svamp 100 gr frysta bönor 1 röd paprika i strimlor 200 gr morötter i stavar 2 dl kokosmjölk 1 tsk grön currypasta 2 msk jordnötssmör ½ hönsbuljongtärning 1 msk pressad lime 200 gr crabfish i bitar ½ dl jordnötter 250 gr okokt pasta eller nudlar   Tillagning     Fräs kycklingfilen i hälften av oljan i stekpannan eller wokpannan. Den behöver inte vara genomstekt. Salta och peppra. Ta upp kycklingen och lägg den åt sidan. Fräs lök, vitlök, svamp, bönor, paprika och morötter i resten av oljan. Rör ner kyckling, kokosmjölk, currypasta, jordnötssmör och buljongtärningen. Låt woken koka ihop i några minuter. Smaka av med salt och peppar och lime. Rör ner crabfish och jordnötter. Det ska bara bli varmt . Servera woken med kokt pasta eller nudlar.   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen