Kokoskyckling
2 portioner Ingredienser 120 g fullkornspasta eller glutenfri pasta200 g kyckling- eller kalkonfilé1/2 purjolök2 paprikahalvor i olika färger1/2 chilipepparev sambal oelek för mer styrka1 tsk färskriven ingefära 1/2 hönsbuljongtärning1 tsk vetemjöl eller maizena2 dl kokosmjölk Gör så här Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Strimla kycklingen och purjolöken. Skär paprikan i tärningar och finhacka pepparfrukten. Stek kycklingen i teflonpanna. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa med någon minut. Krydda med ingefära och smula över buljongtärningen. Strö över mjölet, rör om och häll på kokosmjölken. Koka upp under omrörning och låt sjuda 3 min. Häll av pastavattnet och blanda med kycklingsåsen. Smaka ev av med lite salt Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen