Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Kladdkaka med kokostosca

Kladdkaka med kokostosca 10 bitar 150 g smör2,5 dl strösocker1 dl kakao2 ägg2 dl vetemjölTosca75 g smör0,75 dl strösocker1 msk ljus sirap1 msk vetemjöl1 msk mjölk3 dl kokosflingorGör så här:1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform på ca 20 cm i diameter.2. Smält smöret i en kastrull. Rör i sockret och kakao. Knäck i ett ägg i taget och avsluta med att vispa ner mjölet. Häll smeten i formen3. Blanda alla ingredienser till toscan utom kokos i en kastrull. Låt koka upp och sjud 1 minut.4. Rör ner kokosflingor i toscasmeten.5. Fördela toscan över kakan. Grädda i nedre delen av ugnen 25–30 min. Skaka lätt på formen i ugenen, mitten ska inte dallra, då är kakan klar.6. Låt kakan vila 10 minuter i formen innan du lägger över den på ett fat.När man ska göra toscakaka så måste man först baka kakan en stund och sedan lägga på toscan, i det här receptet gör man allt på en gång = smidigt!www.tidningenhembakat.se

Föregående inlägg

Köttfärsgratäng med ajvar relish

Nästa inlägg

Persiljejärpar fyllda med egengjord persiljesmör med smör, vitlök, schalottenlök och persilja

Till bloggens startsida

Tesasmatochbak