Key Lime Pie

      12 st degestiv kex 125 g smält smör 1 burk sötad kondenserad mjölk 1 dl färskpressad lime juice (ca 4-5st) 4 äggulor      Gör så här:   Mixa kexen till botten och blanda med det smälta smöret, tryck ut i en form med löstagbar kant (ca 24cm i diameter) Förgrädda botten i ca 10 min i 175 grader.( Låt svalna något )   Vispa äggulor lätt tillsätt den färskpressade lime juicen och till sist den kondenserade mjölken, rör ihop till en slät smet. Häll smeten över degestivbotten och sätt in i ugnen i 15 min (175g). Låt pajen svalna och ställ sedan in i kylen ett par timmar eller över natten innan den serveras med lätt vispad grädde och garneras med  skivad limefrukt om så önskas.   Lätt och smidigt recept så lycka till....         Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen