Heta Thainudlar med kyckling och cashew nötter
4 port 1 pkt risnudlar 50 gr cashewnötter 3-4 vitlöksklyftot 2 stora kycklingfileer 1 röd paprika 1 röd lök 1 purjolök 1 broccolistånd 50 gr sockerärtor 1 dl ostronsås 1 tsk fisksås 5 msk sweet chiili 2 dl vatten 1 tsk socker 4 msk potatismjöl Gör så här: Strimla kycklingfileerna och blanda dem med potatismjölet. Skala löken och skär i smala klyftor. Strimla paprikan och purjolöken. Skär broccolin i små buketter. skala och hacka vitlölken fint. Hetta upp rapsolja i en stor gryta och lägg i kycklingen. Fräs tills den är nästan klar. lägg i vitlökshacket, rödlök och broccolibuketterna och låt fräsa i några minuter till. Tillsätt ostronsås, sweetchilisås, fisksås, socker och vatten och låt puttra några minuter. Tillsätt paprika, sockerärtor och purjolök. koka ytterligare tre minuter och dra sedan av från värmen. koka upp vatten till risnudlarna och koka dem enligt anvisningarna på paketet. Blanda nudlarna med kycklingwoken och servera i skålar med cashewnötter på toppen.