Hallonrutor med glasyrtäcke

            Ca 30 bitar   3 ägg 3 dl strösocker 200 gr smör eller margarin 8 dl vetemjöl 1 msk bakpulver 4 dl mjölk 3-4 dl frysta hallon   Glasyr:   200 gr philadelfiaost 6 dl florsocker 1 msk vaniljsocker 150 gr rumsvarmt smör Garnera med kokos   Gör så här:   Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en långpanna. Vispa ägg och socker pösigt i en stor bunke. Smält smöret, låt det svalna några minuter. Blanda under tiden mjöl och bakpulver. Rör ner det smälta smöret i äggsmeten. Vänd ner mjölblandningen, tillsätt mjölken och vispa ihop till en slät smet. Häll smeten i en långpanna. Strö över hallonen. Grädda kakan på nedre falsen i ca 25 minuter. Låt den kallna. Glasyr: Vispa ihop alla ingredienserna med en elvisp. Bred glasyren över kakan och strö på riven kokos. skär upp kakan i bitar.