Grahamsbullar med keso och persilja

      ca 12-18 st bullar     1 pkt jäst 2 dl mjölk ½ dl sirap 2 tsk salt 2 dl keso 2 dl hackad persilja 4 dl grahamsmjöl ca 7 dl vetemjöl (jag fick nog bara i ca 5 dl så prova dig fram)   1 ägg till pensling Havregryn till garnering   Värm mjölken till fingervarmt och låt jästen lösas upp däri. Tillsätt sirap, keso och persilja. Arbeta ner mjölet, först grahams och sedan vetemjölet lite i taget. degen ska vara smidig och fuktig. Låt jäsa under bakduk ca 40 minuter. Tag upp degen , knåda och forma ett stort eller flera mindre bröd eller bullar. Låt jäsa ca 20 minuter. Pensla med ägg, garnera med havregryn och grädda sedan i ugn på 175 gr ca 20 min för större bröd och 15 minuter för mindre. Väljer du att göra bullar grädda i 225 gr ca 10 minuter.     Tips! Variera gärna persiljan med andra färska örtkryddor tex basilika, timjan etc.   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen