Fudge Brownies med fin glasyr
Ingredienser Kakan 100 gram smör 2 st ägg 2 dl socker, 1 dl mjöl 1 dl kakao 1 tsk vaniljsocker Glasyr 50 gram smör 100 gram philadelphiaost 3 msk kakao, ta mindre om du vill ha svagare chokladsmak 2 tsk vaniljsockerer 1,5 dl florsocker Tillagning Kakan: 1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Smält smöret, ställ åt sidan. 3. Vispa ägg och socker pösigt.4. Häll smöret i äggsmeten och rör om. 5. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker för sig. Rör ner detta i kaksmeten. 6. Smöra en form som är 18x25 cm ca. Klipp ur ett bakplåtspapper och lägg i botten och smöra även detta lite och häll smeten i formen. En rund form på 24 cm i diameter skall också gå bra.7. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 23-24 minuter (något kortare kanske). Grädda ej för länge, då blir kakan trist. Glasyren: 1. Smält smöret. Låt svalna något. 2. Rör ihop de torra ingredienserna och tillsätt smöret. 3. Rör sist ner philadelphiaosten till en slät kräm. 4. Bred ut eller spritsa över brownien. 5. Skär upp i portionsbitar och servera med en trevlig kopp kaffe. www.tasteline.com Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen