Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Tesasmatochbak
  • Tesasmatochbak
  • Kategorier
    • Matlagning!
    • Bakning!
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Augusti2018
    • Juli2018
    • Oktober2017
    • Augusti2017
    • Mars2017
    • Januari2017
    • December2016
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2015
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Fudge Brownies med fin glasyr

      Ingredienser Kakan   100 gram  smör 2 st  ägg 2 dl  socker,  1 dl  mjöl 1 dl  kakao 1 tsk  vaniljsocker   Glasyr   50 gram  smör 100 gram  philadelphiaost 3 msk  kakao, ta mindre om du vill ha svagare chokladsmak 2 tsk  vaniljsockerer 1,5 dl  florsocker   Tillagning Kakan: 1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Smält smöret, ställ åt sidan. 3. Vispa ägg och socker pösigt.4. Häll smöret i äggsmeten och rör om. 5. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker för sig. Rör ner detta i kaksmeten. 6. Smöra en form som är 18x25 cm ca. Klipp ur ett bakplåtspapper och lägg i botten och smöra även detta lite och häll smeten i formen. En rund form på 24 cm i diameter skall också gå bra.7. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 23-24 minuter (något kortare kanske). Grädda ej för länge, då blir kakan trist. Glasyren: 1. Smält smöret. Låt svalna något. 2. Rör ihop de torra ingredienserna och tillsätt smöret. 3. Rör sist ner philadelphiaosten till en slät kräm. 4. Bred ut eller spritsa över brownien. 5. Skär upp i portionsbitar och servera med en trevlig kopp kaffe. www.tasteline.com   Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen

Föregående inlägg

Räkor oriental

Nästa inlägg

Snabb bärkaka

Till bloggens startsida

Tesasmatochbak