Fisk med franska örter
Fisk med franska örter(4 personer) ca 500 g fiskfilé150 g crabfish½ tsk salt4 dl crème fraiche, franska örter (jag tog en burk franska örter och en burk vanlig creme fraiche)1 fiskbuljongtärning2 msk färsk hackad timjan (jag tog från burk och halverade nog mängden)2 msk färsk hackad dragon (jag tog från burk och halverade nog mängden) Gör så här:Krydda fisken med salt.Låt crème fraiche och buljong koka upp i en vid kastrull.Lägg ner fisken och koka på svag värme under lock ca 7 min för färsk fisk och 15 minuter för fryst fisk.Rör ner hackad crabfish och de färska örterna.Servera med ris eller potatis, kokta grönsaker och kanske lite bröd. Enklare än såhär kan det knappast bli och snabbt gick det! En superbra middagsrätt när man vill att det ska gå undan och inte orkar tillbringa en evighet i köket. Receptet kommer från www.ensmakavkarin.com Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen