Falsk tosca kaka

      Chokladkaka:   4 ägg 6 dl strösocker 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 8 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 2 krm salt 175 g smör Toscasmet:   75 g smör 2 dl strösocker 1½ dl grädde 1 dl ljus sirap 200 g riven kokos Vispa ägg och socker poröst. Blanda i alla övriga ingredienser, och sist det smälta smöret. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i 12-15 minuter mitt i ugnen, 200° Blanda samman ingredienserna till toscasmeten i en kastrull. Koka upp under omrörning. Ta ut kakan. Bred toscasmeten över kakan och grädda sedan i ytterligare 10 minuter. Låt kakan svalna innan du skär den i rutor. Det blir bäst om man väntar lite innan man lägger på toscasmeten på den varma kakan, då blir det ett jämt lager.       Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen