Chokladrulltårta med kaffe kräm

Smet:Smör el margarin till bakplåtspappret1 dl potatismjöl3 msk kakao2 tsk bakpulver4 ägg2 dl strösocker + lite till bakplåtspappretFyllning: ( gör gärna dubbel sats, jag tyckte det blev alldeles för lite smet)100 gr smör el margarin1½ dl florsocker3 tsk vaniljsocker3 msk kallt starkt kaffe1. Sätt ugnen på 250 gr2. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna 30X40 cm. Smörj det med matfett.3. Smet: Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Vispa ägg och socker poröst. Sikta ner mjölblandningen i äggsmeten.4. Bred ut smeten i långpannan. Grädda genast mitt i ugnen i ca 5 minuter.5. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Ta bort pappret som kakan gräddats på. Låt kallna. 6. Fyllning: Rör ihop matfett, florsocker och vaniljsocker till en slät kräm. Rör i kaffet lite i taget. 7. Bred krämen på kakan och rulla ihop den från långsidan.8. Servera kakan till en kopp kaffe.www.ica.se