Brownies med mörkchoklad, vit choklad och nötter

200 gr smör 150 gr mörk choklad 100 gr vit choklad 4 dl farinsocker 100 gr nötter (tex paranötter och macadaminötter) 2,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 4 ägg Gör så här: Lägg bakplåtspapper i en lagom stor form (30X40 cm) Smält smöret i en ganska stor kastrull Blanda ner den mörka chokladen i mindre bitar. Låt chokladen smälta ner i smöret på mycket låg värme. Blanda ner farinsocker och nötter. Blanda vetemjölet, bakpulvret och vaniljsocker. Sikta ner mjölblandningen i chokladsmeten. Rör om.  Tillätt äggen , ett i taget under omrörning.  Hacka den vita chokladen i små bitar. Blanda ner den vita chokladen i smeten.  Häll smeten i formen och grädda ca 30-35 minuter i 175 gr (håll koll på kakan i ugnen! när jag tog ut den efter drygt 30 minuter så var den på gränsen till för bränd på ytan! Du kan behöva täcka den med folie mot slutet)