Banankaka med vitchokladfrosting

        Banankaka med vit chokladfrosting   2 riktigt mogna bananer, gärna övermogna1,2 dl socker1 ägg60 g smör2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker3 msk kakao5 msk grädde2 dl mjöl Frosting:200 g vit choklad400 g naturell färskost   Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader.Smält smöret i en kastrull.Vispa ägg och socker poröst.Blanda alla torra ingredienser i en bunke och blanda sedan dessa med äggsmeten.Rör ner grädde, smör och mosade bananer.Smöra och bröa en limpform och häll i smeten.Grädda i ca 30 minuter i ugnen och låt sedan svalna.Smält chokladen till frostingen försiktigt i micron eller i vattenbad.Vispa chokladen med färskosten till en jämn smet.När kakan svalnat helt skär du den på mitten så du kan lägga ett lager frosting i mellan.Lägg ihop kakan igen och bred därefter frosting runt hela kakan.Garnera med t ex pudrad kakao, strössel, nötter eller vad du har hemma.     Receptet är taget från www.ensmakavkarin.com     Sök bloggar på Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen