SurdegsKAOS
Jag är varken duktig eller kunnig när det kommer till bakning. Jag vågar faktiskt säga att jag är rent ut sagt kass! Det här med att försöka starta en surdeg kommer verkligen att bli ett äventyr känner jag. Jag tror det största problemet är att det är för kallt i vår lägenhet? Men vi måste ju ha AC'n igång för sommarvärmen här i Chicago är inte nådig! Och har vi inte AC'n igång konstant blir luftfuktigheten i lägenheten brutal! Jag ska pröva att ha surdegen ståendes i ugnen så att den inte påverkas av resten av lägenhetens temperatur. Och om jag stundvis har ugnslampan på så borde det bidra med liiite lite värme (?) vilket bara borde vara positivt för surdegen. Önska mig lycka till, för det kommer att behövas! Är det någon där ute som har några som helst tips när det kommer till surdeg? Allt är välkomnat, jag behöver all hjälp jag kan få! Jag tänkte att detta skulle hjälpa surdegen att hålla sig lite varm, men jag misstänker att min tanke var godare än själva utförandet...