Lyxfrukost!

Detta bröd är, utan tvekan, det godaste brödet jag har lyckats baka i hela mitt liv.  Iofs har jag inte bakat så mycket i mina dar, men jösses, detta blev så bra!  Jag har haft rejäla cravings på allt som är bröd och kolhydrater i några veckor snart, så jag satte en deg igår kväll och hoppades på det bästa.  Gjort på torrjäst, stå och jäsa över natten och sen slänga in i ugnen. Precis så enkelt det ska vara, om du frågar mig!  Som ni ser, visst är dom lite krokiga, och kanske hade färgen kunnat vara bättre, och ja, bakplåtspappret är återanvänt sedan tidigare.  Men oj så gott det blev. Min man har frågat mig ungefär 4 gånger om jag verkligen har sparat receptet, så det blev helt klart godkänt av honom också.  Frågan är hur länge dessa 3 baguetter kommer finnas kvar? Jag misstänker att det kanske inte kommer finnas något kvar redan efter ikväll...  Hur gör ni, bakar ni egen bröd eller föredrar ni att köpa färdigt?  Mörk, ljust, frön, glutenfritt, vad gillar ni bäst?