Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Svartvinbärs- och hallonpaj gjord med jordnötssmör

Självklart blev det efterrätt också:) en mumsig smulpaj! Ingredienser: 300g svartvinbär2 dl hallon 3/4 dl Kokosolja2 dl kokosmjöl 1 dl krossade hasselnötter 1 dl riven kokos 1 msk jordnötssmör 2 msk sukrin Vaniljpulver Fiberhusk Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Tina bären och lägg i en form, strö över lite fiberhusk och vaniljpulver. Blanda ihop resten av ingredienserna i en bunke. Kokosoljan ska inte vara smält utan rumstempererad. Smula över "degen" på bären och grädda i 20 min. Servera tillsammans med vispad kokosgrädde med vaniljpulver /Linnea

Föregående inlägg

Ljust lchf rostbröd med sesamfrön

Nästa inlägg

Saftiga lchf morotsmuffins

Till bloggens startsida

supermat