Rödbetsbiffar
Dessa rödbetsbiffar tillsammans med getostkräm och persilje/zucchinisallad... Säger bara mumma!! Recept på getostkräm finner ni HÄR och recept på persilje/zucchinisallad finner ni HÄR. 8 st biffarIngredienserca 600g rödbetor2 gullökar2 ägg4 pressade vitlöksklyftor2 msk kokosmjöl2 msk chiafrön1 tsk himalayasalt1 tsk svartpeppar2 tsk torkad oregano2 tsk torkad timjan Gör såhärSkala rödbetorna. Skär gullöken och stek i stekpannan tills den fått en gyllenbrunfärg. Lägg sedan rödbetorna, gullöken och resten av ingredienser i matberedaren och kör tills det blivit en formbar röra.Forma till biffar och stek i kokosolja tills de fått fin färg och är genom varma, alternativt gör klart dem i ugnen på 175 grader i ca 20 min. /Linnea