Raw glasstårta

Här kommer tips på efterrätt till midsommar, superenkel glasstårta som du kan toppa med dina favorit bär och frukter. Lager 1 (chokladbotten) är samma som jag och Jenny gjorde till våran fantastiskt goda cheesecake, recept på den finner du HÄR. IngredienserLager 116 färska dadlar4 dl valfria nötter 4 msk kakao 1 nypa saltLager 21 frusen mango 1 frusen banan 0,5 tsk vaniljpulverLager 3250g frysta hallon 1 mogen avokado 0,5 tsk vaniljpulver ToppingKörsbärMyntaCitronmelisVattenmelonNektarinerGör såhärSå här gjorde jagMixa alla ingredienser till lager 1, tryck ut smeten i en form som du klätt i bakplåtspapper. Mixa lager 2 och häll över i formen. Ställ i frysen tills det stelnat, ca 2 timmar. Mixa lager 3 och häll över. Ställ återigen in i frysen ca 2 timmar. Ta fram glassen ca 20 min innan severing. Så här tror jag skulle bli ännu bättreMixa alla ingredienser till lager 1, tryck ut smeten i en form som du klätt i bakplåtspapper. Ställ i frysen ca 10 min. Mixa lager 2 och bred över, ställ i frysen under tiden du mixar lager 3. Lägg på lager 3 och ställ in i frysen ytterligare 10 min. Om man gör på detta sätt så blir glassen mycket krämigare i koncistensen, plus att du slipper ta fram den 20 min innan./Linnea