Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Lchf kärleksmums med smaskig glasyr

Hittade detta recept på en annan blogg, lchfrecept.se och tyckte det lät supersmaskigt och det var det! Gjorde dock en liten egen variant på glasyren:) Dom blev lite platta så antingen kan man göra dubbelsats eller ta en mindre form om man vill ha dem lite tjockare Chokladbotten: 3ägg 1 dl sukrin melis 1,5 dl mandelmjöl 2 msk kokosmjöl 2 tsk bakpulver 1 krm vaniljpulver 4 msk kakao 1 dl grädde 75g smält smör Glasyr: 100g mörk choklad (85%) 1 msk sukrin melis 2 msk starkt kaffe 1 msk kokosolja 1 dl grädde Topping: Riven kokos Cacaonibs Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en form på 20*30cm. Vispa ihop ägg och sötning. Häll ner mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver, kakao, vaniljpulver och rör om. Smält smöret och rör ner det och grädden. Grädda i ca 18 min. Medans kakan gräddas kan du göra glasyr.Häll upp grädden i en kastrull och lägg i chokladen och låt den smälta på låg värme. Häll i resten av ingredienserna. Rör om hela tiden så de inte bränns fast. Häll smeten över kakan och strö på kokos och cacaonibs. Ställ in i kylen. Skär upp i 15st bitar när kakan har stelnat. /Linnea

Föregående inlägg

Saftiga lchf morotsmuffins

Nästa inlägg

Laxbiffar med kräftröra

Till bloggens startsida

supermat