Kanelbullar
Wiho, kanelbullens dag! Äter ni någon bulle idag? Det bästa med dessa glutenfria bullar är att man slipper både en lång jäsningstid samt att kavla. Det är bara att blanda ihop ingredinerna till en smet och klicka i formar. Perfekt ju ;D 5 st bullar Ingredienser Till Degen2 ägg1 msk honung1/4 dl kokosmjöl3/4 dl mandelmjöl1 tsk bakpulver1 tsk kardemumma1 tsk kanel1/2 dl mjölk Till Kanelsmeten50 gram mjukt smör1 msk kanel1/2 msk honung1 msk äggvita Innan gräddning:1 äggmandelspån Gör såhär Slå på ugnen på 175 grader. Vispa ägg och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser till degen och häll det i äggsmeten, häll sist i mjölken. Låt stå och dra i ca 5-10 min. Blanda/vipsa det mjuka smöret med Honung, kanel och äggvita till kanelsmeten. Klicka ner degen i bullformar och gör en grop i mitten. Lägg kanelfyllningen i gropen. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och toppa med mandelflan. Grädda i 15-20 min. KLART:D Världens enklaste bullar, receptet är exakt samma som jag delade förra året. Känner ni igen dem? :) /Jenny