Kanelbullar
Ingredienser: Till Degen 2 ägg 1 msk honung 1/4 dl kokosmjöl 3/4 dl mandelmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver 1 tsk kardemumma 1 tsk kanel 1/2 dl mjölk Till Kanelsmeten 50 gram mjukt smör 1 msk kanel 1/2 msk honung 1 msk äggvita Innan gräddning: 1 ägg mandelspån Gör såhär: Vispa ägg och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser och häll det i äggsmeten, häll sist i mjölken. Låt stå och dra i ca 5-10 min. Slå på ugnen på 175 grader och börja med kanelsmeten. Blanda det mjuka smöret med Honung, kanel och äggvita Klicka ner degen i bullformar och gör en grop i mitten. Lägg kanelfyllningen i gropen. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och toppa med mandelflan och grädda i 15-20 min Receptet är till fem bullar. I morgon är det ju kanelbullens-dag, då kanske ni vill göra flera och bjuda på jobbet eller liknande, isåfall är det ju bara att dubbla receptet :) Ha en fin helg allihopa. Kram Jenny!