Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Kanelbullar

    Ingredienser:  Till Degen 2 ägg 1 msk honung 1/4 dl kokosmjöl 3/4 dl mandelmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver 1 tsk kardemumma 1 tsk kanel 1/2 dl mjölk   Till Kanelsmeten 50 gram mjukt smör 1 msk kanel 1/2 msk honung 1 msk äggvita    Innan gräddning: 1 ägg mandelspån Gör såhär:  Vispa ägg och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser och häll det i äggsmeten, häll sist i mjölken. Låt stå och dra i ca 5-10 min. Slå på ugnen på 175 grader och börja med kanelsmeten. Blanda det mjuka smöret med Honung, kanel och äggvita Klicka ner degen i bullformar och gör en grop i mitten. Lägg kanelfyllningen i gropen. Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och toppa med mandelflan och grädda i 15-20 min   Receptet är till fem bullar. I morgon  är det ju kanelbullens-dag, då kanske ni vill göra flera och bjuda på jobbet eller liknande, isåfall är det ju bara att dubbla receptet :)     Ha en fin helg allihopa. Kram Jenny! 

Föregående inlägg

Västerbottenpaj

Nästa inlägg

Enchiladas med fajitakrydda

Till bloggens startsida

supermat