Crepes
Alla som älskar pannkakor räcker upp en hand!? Det jag lätt glömmer bort är ju att pankisarna inte alltid behöver serveras med grädde och bär. När jag var i Paris i somras kunde man köpa Crepes lite här och var med allt möjligt som fyllning. Jag blev ju såklart inspirerad av detta så idag tog jag äntligen tag i det och gjorde en egen variant -> Vegetariska Crepes fyllda med spenat och Mozzarella. MUMS! Ingredienser Pannkakor:4 ägg3 dl kokosmjölk0,5 dl mandelmjöl1 msk fiberhusk1 msk chiafrön (funkar utan också)salt Fyllningca 100 gram Spenat 1 pkt Mozzarella Gör såhärBlanda ihop alla ingredienserna till pannkakorna, låt smeten stå i ca 2-3 minuter och stek sedan i kokosolja.Tina spenaten i en kastrull med lite vatten, krydda med salt och peppar. Skär mozzarellan i stavar. Bred på spenaten och mozzarellastavarna på pannkakorna och snurra ihop! Du kan antingen äta dem nu, eller så river du på lite mer ost och slänger in dem i ugnen och gratinerar i 5 minuter (så osten smälter). namam;D /Jenny