Supergod buffelkyckling i sötpotatis

Ingredienser:  5 sötpotatisar  500 gram kyckling 2 dl hotsås (chilisås)  2 klyftor vitlök  1 msk kokosnötsolja  1 msk äppelcider vinäger  7 dl coleslawmix (strimlad kål)  1 msk majstärkelse  3 msk vatten  1 lök  1. Lägg kycklingarna i en gryta  2. I en liten kastrull, värm hotsås, kokosnötsolja, appelcider vinäger, vitlök på 5an, bara tills kokosnötsoljan har smält i några sekunder 3. Häll såsen på kycklingen och dela lök i 4 bitar och häll i dem med  4. Låt kycklingen koka flrst på 8an så kycklingen blir vit på båda sidorna sen låt det fortsätta koka med lock på 4an i 20 minuter  5. Skiv sötpotatiserna endast på mitten sen placera dem i ugnen med 180 grader i 45 minuter 6.  Vispa majsstärkelsen med vattnet och häll i grytan, rör om för att kombinera och låt det vila cirka 5 minuter för att tjockna  7. Dra ut sötpotatisarna ur ugnen och strimla kycklingen med två gafflar  8. Lägg en handfull kål inuti potatisen, toppa sedan med kycklingen och en sked av blåostdressingen  Blåostdressing:  Blanda 4 dl grekisk yogurt med 0,5 dl krämig och söndrig blåost, 2 tsk citron och 1/2 tsk vitlökskrydda. Placera det i kylen så den får vila i 1 timma, så att smaken ska utveckla sig