Kyckling piroger

1. Mixa 1,5 dl vatten, 0,5 dl sojasås, 2 msk risvinäger, 2,5 cm riven ingefära, 2 vitlöksklyftor och 2 tsk honung i en skål. Lägg åt sidan 2. Placera 500 g kycklingfilé i en gryta. Häll sojamixsåsen över kycklingen. Lägg på 8an på 2 minter så den blir vit/brun på båda sidorna. Sen sänk den till 4an i 25 minuter 3. Efter kycklingen har kokats tar du bort den och lägger den i en bred tallrick. Lämna såsen i grytan. Börja sen strimla kycklingen med 2 gafflar 4. Blanda 2 msk majsstärkelse och 2 msk vatten i sojamixsåsen och låt den koka i några minuter tills den har tjocknat. Efteråt tar du 1 dl av såsen och häller den över kycklingen. Spara resten av såsen för dipp 5. Mixa 8 dl strimlad kål och morot, 3 dl böngroddar och 1 dl växtkoriander i en skål 6. Börja sedan montera äggrullarna. Lägg en äggrull framför dig som att du kollar på en diamant 7. Placera salladsmixen horisontellt vit en kant av äggrullen och lämna utrymme för vikning. Toppa sen med kycklingen, dippa lite vatten på kanterna av äggrullsdegen och börja rulla dem  8. Placera äggrullarna på ett bakplåt och spray olivolja på dem 9. Lägg dem i en 180 graders ugn och låt de vara där i runt 40-45 minuter, tills de blir gyllendbruna 10. Servera med dippsåsen