Jägerspätzle

Jag gjorde Jägerspätzle med biff idag - 4 portionerRecept för Spätzle5,6 dl mjöl1/2 tesked salt0,75 dl vatten0,75 dl mjölk3 ägg1/2 lökSkivad ost1. Häll mjöl sen salt i en stor skål. Lägg till sen ägg, vatten och mjölk. Blanda sen med en degmaskin, tills det bubblar. Låt det jäsa i 30 min.2. Lägg degen på en träplatta, och skär den sen i strimmor och lägg i dem i en stor kokande kastrull med salt i. 3. Låt dem va där i 7 minuter eller tills de flyter, sen lägg i dem i en sillskål för att ta bort vattnet. Skölj dem med kallt vatten där. 4. Lägg dem i en stekpanna med smör, låt de steka där i 5-6 minuter och krydda dem med salt och peppar. Sen häller du skivad ost på dem, och blandar tills det blir en fin färg och osten har smält väl. Efteråt kan du servera det på en stor tallrik.Recept för Jäger:Värm panna över medelvärme och lägg till smör i det. Lägg till 1 finhackad lök i det. Lägg till skivade champinjoner. Efter att de har mjuknat och fått färg, lägg till Knorr brunmix sås. Tillsammans med det ska 1 msk tomatpuré hällas och en biffbuljong. Låt det tjockna, sen häll i 4 dl gräddfilssås. Ha hackad persilja åt sidan, som du kryddar på efter att du har serverat Jägersåsen på tallriken.