Hälsosamt med grönt

Misodressing:2 msk sake2 msk mirin/eller sojasås2 tsk miso pasta1 tsk honung 1 hel bunt brockoli + kokosolja1 tsk spiskummin¼ tsk salt¼ tsk svartpepparbrysselkålar + kokosolja½ salt och svartpepparkanelvegansk baconkrydda om du har, annars hoppa över 1. Häll i en liten skål, miso, sake, mirin och honung, och blanda det med en sked2. Häll det sen på laxen och låt det marinera i kylskåpet dagen innan3. Hacka brockolin och lägg dem och brysselkålen i en bakplåt med bakplåtspapper. 4. Häll kokosolja på dem och peppar, salt, baconkrydda och kanel 5. Lägg till sen laxarna i samma bakplåt och lägg sen in det i ugnen så allt får laga tillsammans med laxarna i 18 minuter Häll båda i en tallrick och ät Om det inte finns brysselkål i butiken, så kan du ha avokado som tillbehör