Hallonpaj med vit choklad

Vart med Melinda (och Alexandra och Simona) idag och vi har bakat både de ena och de andra, just nu är min mage aldeles för mätt.. Vi bakade iallfall pannacotta (supergott) och så testade vi idag en ny paj, en hallonpaj med vit choklad som också blev väldans god! Receptet till den kan ni se nedan och de hittade jag föresten på den HÄR tjejens blogg!    Smulpaj:  150 g kallt smör  2 dl strösocker  2 tsk bakpulver  3 dl vetemjöl  2 dl havregryn.    Fyllning:  500 g frysta hallon  1 tsk malen kardemumma  200 g vit choklad    Gör så här:  1. Sätt ugnen på 200 grader.   2. Smulpajen. Skär smöret i små kuber, nyp ihop alla ingredienser till en smulig massa.  3. Lägg hallonen i botten av en pajform, ha på kardemumma.  4. Hacka chokladen fint och fördela den jämt över bären.  5. Strö över ”smulorna” (degen)  6. Ställ in pajen i ugnen i ca. 30 minuter eller tills den fått fin färg.