Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Chanel Cake - Recipe

Det är flera av er som velat ha receptet på min Chanel tårta, vilket jag förstår!!! Den var så underbart god, och snygg haha! Så här kommer det! Det är alltså en stor brownie, med krossade oreos i... Cheesecake smet på toppen.... Vispad grädde på sidorna och krossade oreos, och slutligen massa kolasås överst.... WHIE! // There are many of you that wanted the recipe for my Chanel cake... Wich I understand! It was so yummy and cute haha! So here it comes, it is a big brownie with crunched oreos, cheesecake on the top and whipped cream on the sides with more crunched oreos.... Toffeesauce on top of it all... WHIE!Oreobrownie:115 g smör1,75 dl strösocker1,8 dl vetemjöl1,7 dl kakao½ tsk salt2 stora ägg½ dl mjölk, drygt1 paket grovt hackade Oreo´s Cheesecake:200 g cream  cheese75 g florsocker2 tsk vaniljsockerSmält smöret tillsammans med sockret i en liten kastrull. Låt blandningen koka upp och koka sedan under omrörning ca en minut. Stäng av plattan och ställ blandningen åt sidan för att svalna. Sikta samman mjöl, kakao och salt i en bunke. Vispa ner ägg och mjölk i smörblandningen. Vänd sedan ner detta i mjölmixen och rör runt så att smeten precis går samman. Vänd ner de hackade oreo-kakorna och sprid ut smeten i formen. Vispa samman cream cheese, florsocker samt vaniljsocker med en elvisp. Drippa ner cheesecake smeten precis så som du vill ha den över browniesmeten! Det var med detta jag gjorde Chanelmärket! Baka stax under mitten av ugnen ca 20-25 minuter, ta ut brownien innan den blivit för fast. En sticka ska inte vara torr.  Låt svalna och ställ kakan sedan i kylen innan servering. Dekorera hur du vill, jag använde sprutgrädde, karamellsås och krossade oreos! Förvara väldigt kallt dock för min grädde smälte senare hehe! Good luck! (For all my international readers, copy this post to google translate and you get the whole recipe! I'm sorry but I couldn't post it on english here, too much text! XOXO)

Föregående inlägg

My next

Nästa inlägg

Norway

Till bloggens startsida

Sarah Tjulander - blogg på Devote.se