Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner
Ingredienser 1 fläskfilé, ca 600 g2 paket bacon, ca 280 g(10 champinjoner)1 rödlökSmör/olja att steka i2 dl crème fraiche3 dl grädde2 msk kinesisk soja1 köttbuljongtärning2 tsk tomatpuré1-2 tsk sambal oelek(1 msk vetemjöl)Salt, peppar Tillagning 1. Skär fläskfilén i tunna skivor. Strimla bacon. Finhacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar om de är stora. 2. Bryn fläskfilén på hög värme i en stekgryta eller stor traktörpanna. 3. Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner. 4. Lägg ner fläskfilén igen och tillsätt crème fraiche, vispgrädde, soja, buljongtärning, tomatpuré och sambal oelek. 5. Låt puttra tills fläskfilén är är helt klar, ca 5 minuter. Koka ytterligare 3 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med Någon typ av potatis eller ris & en fräsch sallad Älskar denna gryta, så himla god och enkel att göra!