Gott nytt år!

Hej på er! Jag har haft en så otroligt härlig och lugn vecka. Wow! Jag mår så bra just nu när det inte är någon stress och press. Jag har stängt av skolan helt den här veckan. I fredags var jag i Växjö och gick på Grand Samarkand med mina systerdöttrar. Det var supermysigt att hänga med dom. I lördags och igår har jag bara chillat galet. Typ gått promenader, kollat på olika serier, ätit god mat och gosat med Simon. Idag är det nyårsafton och jag ser fram emot ett nytt år där jag ska ha ett litet annorlunda synsätt på skolan och hur mycket jag ska plugga, samt lägga mer tid på det som faktiskt betyder mest i livet. Jag ska äta god mat, umgås mer med vänner och hitta nya roliga träningspass. Ja, jag är trött på 2018 och vill ha ett nytt år just nu. Ikväll ska Simon, jag, mamma och pappa äta trerätters och spela spel. En lugn nyårsafton med god mat, precis som jag vill ha det. Jag står för förrätt och efterrätt och efterrätten gjorde jag redan igår och det är världens enklaste, men också världens godaste kolapaj (se nedan). Recept:75 g smör1/2 digestivepaket 1 burk karamelliserad mjölk200 g mjölkchoklad1 dl gräddeNågra nypor flingsalt Gör så här:1. Smält smör och blanda med krossade digestivekex, täck botten på en pajform och låt det stå svalt i ca 20 min. 2. Bred på den karamelliserade mjölken, stå svalt i ca 20 min till.3. Koka upp grädde, ställ bort från plattan, bryt ner chokladen och blanda tills det blir en slät chokladtryffel. Täck kakan med chokladen och strössla på några nypor flingsalt. Ställ in i kylen så att pajen stelnar tills ni ska äta (ca 2 timmar). Servera gärna med vispgrädde och lite bär. Det blir verkligen så smarrigt, en mix av sött och salt, samt krämigt och krispigt. Nu ska jag slänga på mig en klänning och lite smink. Önskar ett underbart nyårsfirande och ett riktigt gott nytt år!