Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

PUFF PASTRY WITH NUTELLA & MARSHMALLOW

 Ingredienser: En burk Nutella En påse minimarshmallow Smördeg  Topping/annat: Ett ägg Florsocker Choklad  Hur du gör: Börja med att skära upp smördegen i fyrkanter, lägg sedan en klick Nutella på och sprid ut. Lägg sedan valfritt antal minimarshmallow på. Vi fyrkanten kant i kant, använd dig sedan av en gaffel för att trycka ihop kanterna. Pensla med ägg och sätt in i ugnen på 175o i 19-22 minuter. Ta sedan ut dem när de är gyllenbruna, låt svalna i ca 5 minuter. Toppa sedan med florsocker eller ringla på smält choklad. xoxo

Föregående inlägg

SNAPSHOTS

Nästa inlägg

DECOR

Till bloggens startsida

Rydback