Rulltårta!

Godmorgon på er!  Nu tänkte jag visa den fina och goda rulltårtan som jag bakade tillsammans med mamma i förrgår! Jag tycker det är väldigt knepigt att få den fint rullad så det fick faktiskt mamma stå för den här gången, och det blev ju näst intill perfekt!    Innan ni får ta del av receptet tänkte jag visa några blommor IGEN jag vet, men blommor är så fina och roliga att fotografera hihi!    Visst är dom väl vackra?    NU ska ni få receptet (:   250 grader 5-6 minuter   Du behöver: 3 ägg 1½ dl socker 2 dl mjöl 1 tsk bakpulver 1 msk vatten Jordgubbssylt   Gör såhär: Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda ut bakpulvret i mjölet och sikta först i det och vänd sedan ned det med en slickepott. Tillsätt vattnet sist. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper och grädda sedan i 5-6 minuter, det går fort! Strö socker över kakan och vänd sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Om det är svårt att få den att lossna så kan man pensla kallt vatten på undersidan av papperet inte på kakan hihi. Bred sedan ut ett lager jordgubbssylt och rulla ihop till en tight rulle. Låt svalna med bakplåtspapper runt sig och skär sedan upp i fina skivor! Vi ses!